Dalam sedar tak sedar, Rakyat Malaysia ni sebenarnya kreatif-kreatif belaka. Nak-nak bila buat parodi, walaupun tak ada bajet besar, tapi masih berani challenge production asal. Korang dah tengok belum video parodi trailer filem The Avengers: Infinity War?

Video ini mendapat perhatian kerana Aiman Sany tuan empunya video ni, berani compare kan videonya dengan video asal. Lebih mengejutkan lagi apabila mereka ini mendapat respond dari perangah The Avengers itu sendiri.

IKLAN

 

IKLAN

Nah! cuba layan video parodi ni. Mesti anda terhibur.

IKLAN

Berbakat rupanya Rakyat Malaysia ni.