Selain wajah, tangan dan kaki juga sama pentingnya untuk dijaga agar sentiasa bersih, tak berkerak dan cerah. Jangan hanya wajah sahaja yang nampak cerah tapi kulit tangan kusam.

Tidak perlu produk mahal, seorang wanita bernama Eina Shukry berkongsi rahsianya miliki kulit tangan dan kaki cerah dalam masa singkat hanya menggunakan dua bahan iaitu Krim Safi dan Vaseline. Ingin cuba? jom ikuti perkongsiannya.

Wanita Ini Dedah Rahsia Miliki Kulit Tangan Cerah, Hanya Guna Krim Safi & Vaseline!

Boleh guna pada seluruh badan

Ini dua bahan utama yang saya amalkan untuk kulit tangan dan kaki memandangkan dah berkerak sangat. Duk sental-sental hilang daki kejap je, putihnya tidak kekal mana. Boleh juga pakai dekat seluruh badan, tapi saya lebih fokus dekat tangan je sebab tangan dah kontra dengan kulit muka. Kulit muka bertona-tona cerah sejak amalkan produk kecantikan.

IKLAN

Amalkan dalam masa sebulan

Saya amalkan losyen Vaseline dengan Krim Safi dalam masa sebulan dan lihatlah hasilnya. Itu pun saya pakai setiap hari sebelah malam je. Siang harinya tak boleh sebab ade anak kecil, sikit-sikit basuh tangan, rugi losyen nanti. Untuk hasil yang terbaik, pakai waktu malam dan siang. Lebih cepat kesan dia.

Wanita Ini Dedah Rahsia Miliki Kulit Tangan Cerah, Hanya Guna Krim Safi & Vaseline!

IKLAN

Polish setiap malam & inilah hasilnya

Gambar atas mungkin selepas dua minggu penggunaan. Gambar bawah tambah lagi dua minggu penggunaan. Lebih kurang sebulan. Sebelum ni tangan tak la sebegitu rupa. Lebih malap dari ni tapi tak la teruk. Jadi saya polish setiap malam, maka itulah hasilnya.

Wanita Ini Dedah Rahsia Miliki Kulit Tangan Cerah, Hanya Guna Krim Safi & Vaseline!

IKLAN

Cara pakai

Calit-calit dulu Krim Safi kat kulit kita dan sapu sampai rata, barulah sapu losyen.

Nota tambahan

1. Pastikan losyen tersebut dari Vaseline/Nivea.
2. Krim Safi tersebut gabungan lidah buaya dan habbatus sauda yang warna hijau (Krim Kecantikan).
3. Jangan tertukar antara krim kecantikan dan krim pelembap. Ramai yang salah beli.

Bagi yang berminat mahu mencerahkan atau memutihkan kulit tangan dan kaki atau di mana-mana anggota badan yang lain boleh la mencubanya sendiri.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI