Penghidap resdung memang tidak akan lari daripada kerap bersin setiap pagi. Bersin yang tak henti-henti ini akan menyebabkan hidung berair. Pasti masalah ini membuatkan anda rasa tidak selesa.

Bagaimana penghidap resdung nak atasi masalah kerap bersin dan hidung berair ini? Seorang pengguna Twitter, Reena Razak berkongsi tentang ubat dan tip untuk penghidap resdung atasi kerap bersin dan hidung berair yang boleh anda cuba.

Namun jika resdung anda masih lagi berlarutan, sebaiknya berjumpalah dengan dokor untuk mendapatkan rawatan selanjutnya.

Jom baca perkongsian wanita ini.

IKLAN

Makan ubat Clarinase jika bersin teruk

Sterimar ini bagus untuk bersihkan hidung

NeilMed Sinus Rinse memang bagus

IKLAN

Pastikan baca arahan dan ikut sebab sangat penting untuk kebersihan

Klik link kat bawah untuk tengok cara guna Sinus Rinse tu

IKLAN

Sinus Rinse ni tak pedih dan best sebab dapat bernafas dengan selesa

Guna Aztec Mask untuk hilangkan jerawat resdung yang degil

Setiap orang lain result, jumpa doktor kalau sinus teruk