INI ADALAH CIRI LELAKI YANG TIDAK LAYAK LANGSUNG ANDA DEKATI DAN SELAYAKNYA JADI BUJANG TERLAJAK SELAMANYA.

5 Ciri Lelaki Ini Selayaknya Single Selamanya

TIADA PENDAPATAN DAN BOROS

Lelaki yang tidak mempunyai pendapatan tidak layak untuk dijadikan suami. Mereka tidak mampu  untuk menyara hidup anda. Kalau ada pun diantara mereka yang punyai pendapatan, mereka boros dengan hasil pendapatan mereka. Mereka tidak tahu membahagikan hasil pendapatan mereka.

SENTIASA BERGANTUNG PADA ORANG LAIN

IKLAN

Apa mungkin seorang lelaki yang bakal memberi nafkah kepada anda, hidup dengan masih bergantung pada orang tuanya? Itukah calon yang sesuai untuk dijadikan suami? Silap haribulan, wang anda yang disapu habisnya nanti.

5 Ciri Lelaki Ini Selayaknya Single Selamanya

PEMALAS

IKLAN

Pemalas di sini difokuskan pada keadaan mereka menguruskan diri mereka sendiri. Lihat sahaja bagaimana mereka menguruskan katil tidur mereka sehingga tidak dapat membezakan pakaian kotor dan bersih. Mereka hanya anggap mengemas rumah hanya kerja wanita.

5 Ciri Lelaki Ini Selayaknya Single Selamanya

IKLAN

BERFIKIRAN NEGATIF

Seorang lelaki loser sentiasa berfikiran negatif. Mereka menganggap apa yang mereka hendak lakukan semuanya tidak boleh. Wanita yang bercinta dengan lelaki ini pasti akan sentiasa diburuk-burukan.

5 Ciri Lelaki Ini Selayaknya Single Selamanya

KAKI CONTROL

Ini merupakan lelaki paling bahaya dan patut wanita jauhi dan hindari. Lelaki jenis ini akan menghalang anda dari berinteraksi dengan dunia luar hingga menyebabkan anda begitu tertekan.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI