Pempengaruh dan usahawan, Adib Aidil yang pernah mencipta fenomena sebelum ini berjaya mengapai cita-citanya sebagai seorang juruterbang.

Menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik oleh @anaqahif di TikTok, memaparkan dirinya bersama Adib sudah menjadi rakan sekerja.

Always nice to fly with friends. All the best for your IOE Adib #biasamaksudnya,” coretnya dalam ruangan kapsyen.

@anaqahif Always nice to fly with friends 🫶🏻 All the best for your IOE @dibndib #biasamaksudnya ♬ Taylor Swift megamix lyrics and song titles P2 – Silvy | Taylor Nederland

Video itu memaparkan, Adib terlihat segak memakai seragam juruterbang dan difahamkan kini pemuda itu sudah memulakan kerjayanya dalam Malaysia Aviation Group (MAG).

IKLAN

Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet turut berkesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada Adib kerana telah memulakan kerjaya baharu dan cita-citanya sudah tercapai.

“Akhirnya tercapai juga cita-cita dia nak jadi pilot.. good luck Adib!” komen seorang pengguna.

IKLAN

“Asbab “biasa maksudnya?” Adib viral dan impian (doa) untuk jadi pilot termakbul, Allah works mysteriously,” komen lagi seorang pengguna.

“Wah… dah jadi pilot dah dia.. Alhamdulillah!” tulis pengguna lain.

IKLAN

Fenomena “Biasa? Biasa Maksudnya?”

Terdahulu, gara-gara video “Biasa? Biasa maksudnya?”, perniagaan pisang goreng keju graduan sekolah penerbangan itu dibanjiri pelanggan hampir setiap hari sehingga pernah menjual lebih 200 kilogram pisang dalam tempoh kurang enam jam.

Selain memiliki wajah kacak, sifatnya yang lemah lembut berbicara merupakan antara punca dia menjadi tular dan menjadi kegilaan wanita.

BACA: Keanu Azman Idam Wanita Miliki Pemahaman Agama Yang Setara

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI