Sebagai seseorang yang sentiasa aktif dalam aktiviti kecergasan semestinya anda memerlukan bantuan dari pelbagai jenis barangan dan alat bantu senaman bagi melancarkan rutin anda.

Selain memberikan keselesaan kelengkapan pakaian, kasut dan alat bantu senaman yang lain boleh menghindarkan anda dari berdepan dengan segala macam kecederaan. Salah satu jenama yang sentiasa utuh memperkenalkan pelbagai variasi produk berkualiti, adidas sentiasa memetingkan kepuasan pelanggannya.

Dari sinilah munculnya inisiatif adiClub yang dilancarkan oleh adidas bagi memberikan pengalaman pengguna yang lebih meluas. Selain pelbagai tawaran dan diskaun menarik, adiClub juga hadir dengan objektif memberikan pelbagai kelebihan kepada ahlinya seperti akses awal dan juga jemputan ke acara eksklusif untuk ahli adiClub.

Lebih menarik adiClub diperkenalkan dengan empat peringkat berbeza dari Level 1 hingga Level 4. Semakin tinggi peringkat keahlian semakin banyak kelebihan yang boleh dinikmati oleh ahlinya.

Menurut adidas, setiap penyertaan akan secara otomatik mendapat 50 mata, profile lengkap 50 mata dan mata bonus hari lahir pula sebanyak 500 mata.

Cabaran Larian & Aktiviti Menarik Dari adidas Bersempena adiClub Members Week

Bagi setiap pembelian mana-mana produk adidas melayakkan ahli adiClub mendapat 4 mata untuk setiap RM10 yang dibelanjakan. Sebagai galakan, adidas turut menawarkan baucar 15% kepada ahli baharu yang mendaftar menerusi laman sesawang atau aplikasi Adidas.

IKLAN

MINGGU AHLI adiClub

Setiap tahun adidas melancarkan acara untuk adiClub sahaja yang dikenali sebagai adiClub Members Week. Lebih menarik tahun ini menyaksikan penganjurannya yang pertama dan bermula dari 27 April sehingga 7 Mei 2023.

Cabaran Larian & Aktiviti Menarik Dari adidas Bersempena adiClub Members Week

adiClub Members Week merupakan acara ahli dwi-tahunan yang direka untuk meraikan, memberi ganjaran dan memberi inspirasi kepada ahli adiClub kerana membuka kunci jenama terbaik dengan kandungan yang bernilai dan bermotivasi, pengalaman unik, akses eksklusif atau awal kepada produk dan peluang produk diskaun.

Meraikan penganjuran yang pertamanya, adidas memperkenalkan beberapa aktiviti menarik.

Di antara yang pastinya menarik perhatian ialah cabaran larian yang boleh disertai dan diaktifkan oleh ahli adiClub menerusi adidas Running app.

IKLAN

CABARAN LARIAN

Ia merupakan cabaran larian di mana pelari akan cuba bersaing dengan kepantasan atlet profesional, Tamari Davis. Buat anda yang aktif berlari dan berminat menyahut cabaran ini bolehlah mendaftarkan diri di adidas Running App bermula 21 April 2023.

Cabaran Larian & Aktiviti Menarik Dari adidas Bersempena adiClub Members Week

Cabaran ini akan berlangsung selama seminggu iaitu 27 April hingga 4 Mei 2023. Mana-mana peserta yang berjaya melengkapkan kesemua cabaran boleh menyerahkan bukti menerusi aplikasi tersebut kepada staf adidas Brand Center, Pavilion KL untuk mendapatkan hadiah istimewa.

Cabaran Larian & Aktiviti Menarik Dari adidas Bersempena adiClub Members Week
Running Kit

KIT ISTIMEWA

Selain cabaran larian, adiClub Members Week turut menawarkan Customisation Kit istimewa. Kit ini yang hadir dalam bentuk kotak kasut dipenuhi dengan Makerlab Members Week yang eksklusif.

IKLAN
Cabaran Larian & Aktiviti Menarik Dari adidas Bersempena adiClub Members Week
Customisation Kit

Bagi layak untuk mendapatkan kit ini ahli adiClub perlu berbelanja dengan minimum sebanyak RM850 untuk produk kasut atau footwear sahaja di outlet adidas terpilih seperti di Brand Center Sunway Pyramid, adidas Brand Center Pavilion Kuala Lumpur dan adidas Sneaker Collect KLCC.

Penebusan kit ini boleh dilakukan bermula 27 April sehingga 7 Mei 2023 sementara stok masih ada.

AKTIVITI TINJU

Dan aktiviti terakhir yang tidak kurang menariknya ialah sesi latihan kecergasan melibatkan aktiviti seperti tinju, kickboxing dan juga circuit training.

Bersempena adiClub Members Week, adidas Malaysia bekerjasama dengan TRIBE Boxing Studio untuk menganjurkan pelbagai kelas senaman berkisarkan tinju. Aktiviti dikenali sebagai ‘Joy of Movement’ akan berlangsung pada Sabtu, 29 April 2023.

Jika berminat untuk turut serta dalam mana-mana aktiviti di atas anda bolehlah mendaftar dengan segera. Jangan lupa juga untuk dapatkan update terkini dari adidas Malaysia menerusi Instagram mereka, @adidasMY.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI