David Beckham, salah satu nama paling terkenal dalam dunia bola sepak.
Beckham terus menunjukkan bahawa beliau bukan sahaja seorang bintang di padang bola tetapi juga seorang ikon global yang berpengaruh dalam pelbagai aspek kehidupan.
David Beckham Kini Berkebun & Berladang, Bangga Aktiviti Buahkan Hasil
David Beckham
Terbaru, David Beckham meraih perhatian peminat bola sepak apabila berkongsi aktiviti berkebunnya menerusi akaun media sosial miliknya.
Pemain itu dilihat begitu teruja dan berterima kasih kepada peminat yang memberikan nasihat dan kata-kata semangat untuk dirinya bersantai dengan cara tersendiri.

David Beckham Kini Berkebun & Berladang, Bangga Aktiviti Buahkan Hasil

Beckham, yang kini berusia 49 tahun, juga kelihatan gembira menanam sayur-sayuran dengan hampir setiap aktivitinya dirakam untuk tontonan pengikutnya.

David Beckham Kini Berkebun & Berladang, Bangga Aktiviti Buahkan Hasil
David Beckham

Suami kepada Victoria itu turut berbangga dan tersenyum apabila usaha berkebunnya membuahkan hasil.

Beliau sempat meninggalkan pesanan buat isteri tercinta dengan menjamin rumah mereka tidak akan kekurangan bekalan bawang.

IKLAN

“Nampaknya Victoria Beckham akan mempunyai bekalan bawang yang cukup untuk makan tengahari dan malam beberapa minggu ini,” katanya.

IKLAN

Sementara itu, peminat ikon bola sepak tersebut berseloroh ingin menjadi seperti ayam ternakannya kerana berasa bertuah dipelihara oleh bintang bola sepak dunia.

IKLAN
Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI