levis-stussy-maskulin-2

Buat penggemar dua jenama yang cukup sinonim dalam fesyen lelaki bersiaplah untuk meraikan pelancaran kolaborasi Stüssy & Levi’s® terbaru untuk musim bunga 2024 yang tidak akan mengecewakan.

MASKULIN difahamkan koleksi ini mengetengahkan hembusan semangat California yang autentik, membawa bersama empat potongan pakaian yang mesti dimiliki setiap peminat fesyen yang menghargai gabungan antara gaya jalanan yang santai dan kecanggihan kasual.

Setiap potongan dirancang dengan perhatian terhadap detail yang tidak ada bandingannya, menjadikan ini bukan hanya pakaian, tetapi juga ekspresi diri buat penggemar fesyen.

Kolaborasi Stüssy & Levi’s Terbaru Tampilkan Warna Semangat California

Melihat kepada kejayaan kolaborasi sebelumnya, Stüssy & Levi’s® kembali lagi dengan rangkaian yang terdiri dari jaket kulit, trucker berbahan crispy rinse, seluar jean yang serasi, dan tali pinggang kulit, semuanya menggambarkan perpaduan ciri klasik dan sentuhan moden.

INSPIRASI REKAAN

Mengambil inspirasi dari California, kedua-dua jenama ini memperkenalkan ciri-ciri rekaan yang inovatif dan bahan berkualitas untuk mencapai keseimbangan antara gaya dan fungsi.

Jaket kulit yang dibuat dari kulit Itali berkualiti tinggi ini hadir dalam rekaan kotak yang sedikit pendek, menawarkan keanggunan yang tak lekang oleh waktu.

Kolaborasi Stüssy & Levi’s Terbaru Tampilkan Warna Semangat California

IKLAN

Jaket ini menampilkan sulaman Stüssy dengan slogan “Built Tough Worldwide Since 1980”, shank butang yang diperbesar, dan patch Dua Kuda Tarik kustom dengan logo skrip Stüssy, yang semuanya menambahkan sentuhan eksklusiviti.

Tali pinggang kulit, diilhami oleh gaya barat klasik, ditawarkan dalam warna coklat tan yang menonjol dengan embossing cap timbul dan detail cat hitam, menambahkan unsur gaya yang berani dan maskulin.

Kolaborasi Stüssy & Levi’s Terbaru Tampilkan Warna Semangat California

Ini adalah aksesori yang sempurna untuk melengkapi apa saja dari koleksi ini atau dari lemari pakaian anda.

IKLAN

Trucker Crispy Rinse menampilkan siluet yang sama dengan jaket, sedikit besar dan dicipta dalam denim dua warna (coklat & hitam) dengan jahitan kontras yang menambahkan dimensi dan karakter.

BACA: Risiko Pakai Seluar Jean Ketat, Jangan Ambil Mudah Kelak Anda Merana

Ditambah dengan embel-embel eksklusif seperti cap sulaman di bawah kantong dada dan patch serta shank butang bersama, jaket ini menggambarkan kolaborasi klasik dengan sentuhan kontemporari.

Sementara itu, Jean Crispy Rinse, yang juga dihiasi dalam denim yang sama, dirancang sebagai seluar lima poket dengan fokus pada detail dan kualiti. Dengan cap sulaman pada kaki kiri belakang, penutupan laluan kancing, jahitan kontras, dan elemen bersama, seluar jean ini tidak hanya nyaman tetapi juga menonjolkan kepakaran dalam kerajinan.

IKLAN

Kolaborasi Stüssy & Levi’s Terbaru Tampilkan Warna Semangat California

Koleksi ini, yang mencerminkan dedikasi terhadap kualiti dan inovasi, akan dilancarkan secara global pada 26 April 2024.

Kolaborasi Stüssy & Levi’s Terbaru Tampilkan Warna Semangat California

Buat peminat dua jenama ini yang berminat boleh dapatkannya secara eksklusif di butik Levi’s® Suria KLCC dan di laman sesawang Levi.com.my. Koleksi yang cukup eksklusif ini menawarkan dua gaya dari dua ikon fesyen Amerika yang telah membentuk dan terus mendefinisikan budaya pakaian kasual global.

Jangan lupa subscribe atau follow YouTube dan TikTok MASKULIN untuk seleksi video menarik seperti di bawah.

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI