Apa saja yang berkaitan dengan Syed Saddiq pasti mendapat perhatian. Daripada cara beliau memakai, teman wanita, sehinggalah apa yang beliau katakan. Semuanya dapat perhatian umum. Bari-baru ini kecoh di lama Twitter apabila Dira Abu Zahar yang merupakan aktivis politik dari pembangkang, membalas tweet YB Muar itu setelah selesai menonton perlawanan bola.

 

Kelmarin pasukan Real Madrid berjaya menjadi juara Liga Champions setelah mengalahkan Liverpool 3-1 yang bertempat di Stadium Olimpiade, Kiev, Ukraina. Paling menjadi bualan ramai peminat bola seluruh negara adalah penjaga gol Liverpool termasuk Syed Saddiq sendiri.

IKLAN

Namun tweet itu mendapat respon dari Dira Abu Zahar.

Untuk pengetahuan anda, Dira dan Syed Saddiq masing-masing terkenal dengan kelantangan bersuara. Ini pula respon YB Syed Saddiq.

IKLAN

Semua pun tahu Syed Saddiq sedang bergurau. Alahai, seramnya bila dua aktivis politik ini berbalas tweet di Twitter. Namun, ada satu perkara lagi yang mengemparkan masyarakat, apabila netizen menyeru Syarifah Amani di thread perbalahan Dira dan Syed Saddiq.

IKLAN

 

“Orang Nak Tengok Bola Pun Tak Senang” Syarifah Amani Tegur Sis Dira Laha Syed Saddiq

Politik hari ini semakin menarik kan? Apa pendapat anda? komen!

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI