Mencukur bulu kemaluan dengan tepat dapat membantu proses pembersihan serta memberi kelembapan pada kawasan alat sulit. Apabila anda kerap membuat cukuran, kawasan alat sulit lebih kasar serta menyebabkan rasa gatal dan kemeraha. Jadi pastikan anda membuat cukuran yang betul dan gunakan juga sabun pencukur yang betul.

Rapikan Bulu Bawah Anda, Barulah Hensem

JANGAN DICUKUR HABIS

Bulu kemaluan yang tipis akan mencegah bersarangnya tungau atau kutu kelamin (Phthirus Pubis). Kalau terlalu tebal, pembersihan organ kelamin akan terganggu kerana terdapat talungan air sewaktu anda membuat basuhan. Lambat kering dan ia lembap di dalam seluar anda.

CUKUR UNTUK MENGELAKKAN BAU

Bulu kemaluan yang tidak dicukur dapat membuat menyebabkan rasa kelembaban meningkat. Pada akhirnya mengakibatkan  infeksi bahkan juga keputihan untuk kaum wanita. Nah, kalau dicukur, partikel kotoran dan sel-sel kulit mati jadi lebih mudah dibersihkan.

IKLAN

Rapikan Bulu Bawah Anda, Barulah Hensem

ELEMEN KEGHAIRAHAN

IKLAN

Bulu kemaluan yang dicukur akan membuat kelaminmu terlihat lebih bersih dan menarik bagi pasangan. Tidak hairan, kalau mencukur bulu kemaluan bisa meningkatkan gairah seksual saat sedang melakukan hubungan.

ILUSI ALAT SULIT LEBIH BESAR

Rapikan Bulu Bawah Anda, Barulah Hensem

IKLAN

Bulu kemaluan yang terpotong pendek dan rapi akan membuat penis terlihat lebih besar saat ereksi. Jadi ukuran penis akan terlihat optimal saat kamu sedang melakukan hubungan.

LAMBANG KEBERSIHAN

Anda akan lebih selesa apabila sistem alat sulit anda dalam keadaan kemas. Bukan sahaja luaran nampak kacak, dalaman juga harus bersih dan rapi. Jadi sila lihat ke dalam juga, adakah anda memang betul-betul seorang pembersih atau sebaliknya.

Rapikan Bulu Bawah Anda, Barulah Hensem

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI