Foto: ghanamma.com

Jangan menilai buku pada kulitnya. Itulah pepatah yang cukup tepat bagi menggambarkan tentang seorang lelaki warga emas berusia 70 tahun, Ango Musungu yang mempunyai kebolehan cukup luar biasa.

Lelaki dari Nairobi, Kenya ini telah memperlihatkan kemampuannya dengan kekuatan luar biasa apabila menarik trak pikap dengan menggunakan janggut dan rambutnya sahaja.

Tarik Trak Pikap Guna Janggut & Rambut, Warga Emas Ini Gegarkan Masyarakat Setempat

Memetik laporan berita Tuko baru-baru ini, Ango Musungu yang mempunyai lima orang isteri dan 19 orang anak menunda sebuah pikap bersama beberapa orang penumpang di dalamnya.

Tambah laporan tersebut lagi, kekuatan luar biasa warga emas tersebut telah menggemparkan masyarakat setempat yang hairan bagaimana dia mendapat kekuatan tersebut.

IKLAN

Tarik Trak Pikap Guna Janggut & Rambut, Warga Emas Ini Gegarkan Masyarakat Setempat

Jadi tidak hairanlah mengapa masyarakat menganggapnya sebagai manusia mempunyai rambut terkuat di dunia.

Sebuah rakaman video aksinya telah tular dan tersebar di Internet di kalangan pengguna setempat yang turut mencuri perhatian warganet antarabangsa.

IKLAN

Tarik Trak Pikap Guna Janggut & Rambut, Warga Emas Ini Gegarkan Masyarakat Setempat

“Saya mengahwini ramai isteri kerana merasakan kuasa dalam diri saya. Isteri-isteri saya juga menyayangi saya kerana kegagahan saya dan saya juga seorang lelaki yang tampan,” katanya.

IKLAN

Mengenai bagaimana dia mendapat kuasanya, lelaki tersebut berkata, ia datang kepadanya melalui mimpi.

Mantap betul kekuatan dimiliki oleh lelaki ini. Agak-agaknya apa rahsia pemakanan serta latihan senaman yang diamalkan sejak dari usia muda? Semoga kisahnya menjadi inspirasi buat anda semua yang jauh lebih muda!

Sumber: Tuko

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI