Kepada peminat filem berunsurkan seram pasti mengikuti siri The Conjuring kan? Daripada filem pertama The Conjuring membawa kepada siri Annabelle, pastinya peminat filem seram tidak akan melepaskan peluang berasa takut di hadapan skrin besar.

 

Minggu lepas, official trailer filem The Nun telah pun dilepaskan untuk anda yang tidak sabar menunggu apa yang akan terjadi dalam siri kali ini. Kepada anda yang baru dengan filem ini, kisah Valak ini sebenarnya telah pun diperkenalkan sejak The Conjuring 2. Namun pengenalan hantu biarawati sedikit tergantung kerana kisah selanjutnya akan difilemkan.

 

Menurut filem The Conjuring 2, Valak merupakan syaitan yang ingin mendekati pasangan Warren. Tapi, benarkah ia syaitan? Mengapa ia menyerupai biarawati?

IKLAN

 

Trailer filem The Nun

 

IKLAN

 

Kepada mereka yang telah menonton Annabelle: Creation, anda pasti dapat melihat Valak membuat kemunculan dalam filem tersebut. Walaupun kisahnya hanya diceritakan tidak secara keseluruhan, namun cukup untuk buat anda rasa teruja untuk menonton filem ini.

 

IKLAN

Jadi sebelum anda menonton filem The Nun, apa kata kalau anda recap balik siri Conjuring supaya anda tidak tanya kawan sebelah sewaktu menonton filem ini. dijangkakan filem ini akan berada di pawagam Malaysia pada 6 September 2018.

 

 

 

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI