Tuah badan lelaki bernama Ramzan Miah, 25 ni baru je tiga bulan sertai agensi peragaan berasa sangat bertuah bila terpilih dalam acara yang prestij ini. Katanya, dia mula berjinak dalam bidang modelling ni semenjak usia 17 tahun lagi dan pernah jadi model untuk jenama ternama seperti John Lewish di Norwich Fashion Week.

Viral di media sosial mengenai seorang model yang dikatakan telah mencipta sejarah apabila dia menjadi model pertama berketurunan British-Bangladesh yang muncul julung kalinya di pentas peragaan London Fashion Week.

Komen Netizen

Tapi biasalah kan, dah nama netizen dan netizen tu pulak datang dari Malaysia. Sedikit sebanyak Ramzan yang tak ada kena mengena ni terkenalah tempias membawangnya sikit-sikit.

Tak kurang juga yang memberi sokongan

Semoga terus sukses! Kejayaan tak diukur dengan siapa atau apa bangsa dan latar belakang anda. Yang penting kena ada usaha! 

Tinggalkan Komen

KORPORAT     POLISI DATA PERIBADI    PENAFIAN   •   LANGGANAN      PENGIKLANAN      KERJAYA       HUBUNGI KAMI

© Hakcipta Terpelihara Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: