Usahawan terkenal Datuk Seri Aliff Syukri menegaskan dirinya tidak menyebelahi mana-mana pihak dalam kemelut rumahtangga pengarah dan pelakon, Syamsul Yusuf, Ira Kazar dan Puteri Sarah Liyana.

Perkara itu disuarakan menerusi hantaran video di Instagramnya yang menjelaskan mengapa dia memilih Ira untuk memperagakan tudung dan gincu jenamanya.

“Saya ni tak sokong mana-mana. Saya tak sokong Ira dan saya juga tak sokong Puteri Sarah,” katanya.

IKLAN

PERNAH AMBIL PUTERI SARAH JADI PERAGAWATI

Untuk menyedapkan hati orang ramai, beliau turut menjelaskan yang beliau juga pernah menggunakan Puteri Sarah untuk memperagakan tudung jenamanya.

“Saya hanya fokus untuk perniagaan saya sahaja. Jadi awak semua janganlah boikot saya, janganlah tak beli produk saya,” tambahnya.

Dalam pada itu, Aliff turut berharap agar dirinya tidak lagi menerima kecaman dan mendoakan yang terbaik buat Ira dan Puteri Sarah.

IKLAN

Terdahulu, Aliff memuat naik video sesi fotografi koleksi tudung terbaharunya dan kelihatan Ira sedang memperagakan tudung itu.

Beliau turut memuat naik video mempromosi gincu terbaharunya menampilkan Ira sebagai peragawati.

IKLAN

Susulan itu, ramai netizen berasa kurang senang dengan perkara itu disebabkan kemelut rumahtangga suaminya bersama Puteri Sarah sebelum ini.

Lebih teruk, ada yang ingin memboikot produk keluaran Aliff serta tidak lagi mahu mengikutinya di media sosial.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI