Sebenarnya tersemat di dalam sanubari wanita, bad boys seorang yang sangat mempersonakan. Jelas esen kejantanannya, malah sangat lelaki dimata. Apa lagi magnet yang tesirat? Bersama Maskulin kita rungkai 8 firasat nakal lelaki yang dipendam wanita.

Good Bye Lelaki ‘Skema’, Perempuan Lebih Suka Lelaki ‘Nakal’

1.Tidak Terlalu Serius

Bukan semua wanita terlalu serius dalam bercinta, sekali sekala mereka juga ingin kehidupan bebas tanpa membalas ayat-ayat romantis dari lelaki. Ya, bad boys bukanlah golongan mamat jiwang sebegitu. Selain itu, lelaki seperti ini turut dianggap lurus serta mudah diuruskan.  Ketidakacuhan ini juga membangkitkan keserasian dan tidaklah begitu stres dalam bercinta.

 

2.Yakin Diri

Lelaki yang nakal dianggap berani oleh wanita. Bermula dari gaya hidup seharian seperti cara berpakaian, gerak geri memesan makanan, berjalan dan pelbagai lagi gelagat nakal yang mungkin tidak  disedari lelaki. Apa yang pasti, rasa percaya diri yang tinggi ini menjadi major turn on buat wanita.

Good Bye Lelaki ‘Skema’, Perempuan Lebih Suka Lelaki ‘Nakal’

IKLAN

3.Suka Cabaran

Karekter seperti ini juga diertikan sebagai seorang yang gemarkan cabaran. Wanita memandang lelaki nakal ini sebagai individu yang tidak tahu berputus asa dan sentiasa melampaui batas yang telah mereka hadkan. Walaupun gagal, mereka tidak henti mencuba, sikap inilah yang sangat didambakan wanita.

 

4.Jantan Sejati

Bad boys sering dilambangkan sebagai simbol kejantanan sejati. Lunak suara yang garau, tubuh berbulu mengiurkan juga bentuk badan sasa adalah ciri yang melengkapkan istilah nakal buat wanita. Paling pasti, lelaki sejati seperti ini diyakini mampu memuaskan pasangannya!

IKLAN

Good Bye Lelaki ‘Skema’, Perempuan Lebih Suka Lelaki ‘Nakal’

5.Misteri

Kurang berbicara, hanya meluahkan sesuatu yang penting serta penuh dengan mimik misteri menambah ketidakkeruan  wanita. Jika rutin dan tingkah laku jejaka sangat mudah difahami, ia mungkin membosankan. Bila dia seorang penuh misteri, menambah lagi daya tarikan pada wanita untuk memahaminya.

 

  1. Pandai Mengambil Hati

Pandai mengambil hati dengan kata-kata romantis, bijak memujuk dan tahu menyelami hati sang gadis juga adalah ciri si lelaki nakal. Tidak perlu terlalu naif dengan gaya skema, lelaki nakal tampil lebih berani dalam berbicara.

IKLAN

 

7.Perlu Bimbingan

Ramai wanita memilih bad boys kerana mereka tahu, lelaki seperti ini kurang bijak dalam mengurus diri, di samping mempunyai kekurangan yang perlu diperbaiki. Disinilah gunanya kehadiran wanita dalam memperbaiki diri jejaka dan membuatkannya lebih dewasa.

Good Bye Lelaki ‘Skema’, Perempuan Lebih Suka Lelaki ‘Nakal’

  1. Lambang Kepuasan Seksual

Apa yang pertama kali bermain diminda seorang gadis tatkala melihat seorang bad boys? Sudah tentulah akan kehebatan di ranjang. Apa yang pasti, wanita tidak mungkin melepaskan lelaki seperti ini, kerana mereka tahu akan keseronokan serta nikmat persembahan seorang jejaka nakal!

 

2 Selebriti lelaki berkarekter nakal pilihan wanita

  1. Enrique Iglesias
  2. Collin Farrell
Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI