Banyak artikel yang kita dengar tentang keburukan merokok dan tip-tip berenti merokok, tapi jarang pula kita disajikan tentang artikel tentang langkah demi langkah yang tepat untuk dipraktikkan. Sudah tentu, semua orang sedar bahawa beberapa penyakit paru-paru adalah kesan utama daripada merokok, dan ini termasuk menyebabkan asma anda menjadi lebih teruk. Perokok juga 12 hingga 13 kali ganda terdedah kepada kematian akibat penyakit paru-paru berbanding mereka yang bukan perokok.

Langkah Berhenti Merokok Dengan Minuman Sihat Pembersih Paru-Paru Buat Si Perokok Tegar.

Kali ini kami kongsikan minuman berasaskan bahan semula jadi dikatakan membantu dalam pembersihan paru-paru.

Merokok pasti boleh memusnahkan kehidupan. Ia akan menjadi sukar untuk mengekang tabiat buruk ini tetapi perokok perlu cuba untuk berhenti dan mengurangkan risiko mendapatkan penyakit yang disebutkan di atas. Dan untuk membantu anda membebaskan diri daripada nikotin dalam tubuh anda, anda boleh meminum minuman sihat yang pakar mendakwa berkesan dalam membersihkan paru-paru anda.

IKLAN

 

Mudah untuk disediakan, jadi perokok harus mencuba minuman ini.

Langkah Berhenti Merokok Dengan Minuman Sihat Pembersih Paru-Paru Buat Si Perokok Tegar.

 

IKLAN

Untuk menyediakan minuman pembersih paru-paru, sediakan bawang, kunyit, bawang putih, satu liter air, stevia dan madu. Mula dengan meletakkan pemanis ke dalam air dan biarkan ia mendidih. Potong halia dan bawang dan masukkannya ke campuran air. Biarkan ia reneh sedikit.

Langkah Berhenti Merokok Dengan Minuman Sihat Pembersih Paru-Paru Buat Si Perokok Tegar.

IKLAN

Mula menambah kunyit ke dalam air, kemudian anda perlu membiarkan ia selama kira-kira 6 minit. Biarkan ia sejuk sebelum menyimpannya di dalam peti sejuk. Minum dua sudu sekali dan dua kali sehari – sekali pagi dan sekali petang. Tetapi ingat bahawa minuman ini tidak akan menyembuhkan sebarang penyakit yang sedia ada.

Kongsi ini dengan rakan dan keluarga anda.

Sumber: Elite Readers

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI