Bersempena dengan pelancaran kasut larian terbarunya, New Balance menjemput penggemar larian untuk datang untuk mencuba sebdiri Fresh Foam X 1080v13.

Kasut larian berprestasi tinggi ini dipertontonkan menerusi sebuah pop-up menarik di di Tingkat Bawah (GF Luxe) dari 1 Pusat Beli-belah Utama di Bandar Utama.

Ia telah pun bermula dan dijalankan sekarang sehingga 13 November 2023.  Pengunjung juga akan dapat menikmati Fresh Foam X 1080v13 secara langsung dan lebih baik lagi, tiga pemenang bertuah akan memenangi sepasang Fresh Foam X 1080v13 bernilai RM799.00.

New Balance Mahu Pengguna Uji Sendiri Kasut Larian Terbarunya, Fresh Foam X 1080v13

Untuk mengambil bahagian, pengunjung perlu mengumpulkan setem dari setiap empat stesen:

Scan Your ‘Sole untuk mengetahui kesesuaian anda

Test Your Stride untuk mengatur langkah di treadmill

IKLAN

Power Your Steps untuk mengalami keselesaan utama

Strut Your Feed dengan menyiarkan gambar terbaik anda di bahagian foto di media sosial anda dengan hashtag – #NewBalanceMY, #FreshFoamX, dan # 1080v13.

New Balance Mahu Pengguna Uji Sendiri Kasut Larian Terbarunya, Fresh Foam X 1080v13

Dengan keempat-empat setem yang dikumpulkan, anda akan layak memasuki undian bertuah kerana berpeluang memenangi Fresh Foam X 1080v13 baru dan barang dagangan eksklusif dari New Balance.

IKLAN

Acara selama seminggu menjanjikan untuk melibatkan peserta dalam dunia kecemerlangan atletik. Dicipta untuk mempamerkan puncak teknologi kasut – Fresh Foam X 1080v13 direka untuk menjadi kasut anda untuk jalan raya, memberikan prestasi dan keselesaan terbaik yang anda tidak mahu melepaskannya.

New Balance Mahu Pengguna Uji Sendiri Kasut Larian Terbarunya, Fresh Foam X 1080v13

New Balance Fresh Foam X 1080v13 adalah gabungan unik keselesaan dan prestasi tinggi yang boleh dipercayai, menawarkan fleksibiliti yang merangkumi setiap hari hingga hari perlumbaan.

Midsole Fresh Foam X memastikan peralihan yang lancar dari pendaratan ke push-off, sementara bahagian atas mesh gaya kulit kedua yang bernafas memberikan sokongan dan aliran udara, mentakrifkan semula batas keselesaan dan fungsi.

IKLAN

Fresh Foam X 1080v13 menampilkan bantalan yang disempurnakan, dilengkapi dengan sebatian busa canggih dan ketinggian timbunan midsole yang meningkat, ia menjanjikan larian yang selesa, tanpa mengira jaraknya.

New Balance Mahu Pengguna Uji Sendiri Kasut Larian Terbarunya, Fresh Foam X 1080v13

Menyelaraskan dengan etos New Balance ‘Run Your Way’, kasut ini mudah disesuaikan dengan setiap senario. 1080 adalah pilihan bagi mereka yang berlari pusingan, memukul jalan, bersaing dalam perlumbaan, mengatasi maraton, menjalankan tugas, dan banyak lagi.

Acara ini lebih daripada sekadar pameran; ini adalah jemputan untuk menemui keselesaan dan prestasi canggih yang tiada tandingannya. Sertailah Baki Baru di Tingkat Bawah, Sayap Baru, GF Luxe dari 1 Pusat Beli-belah Utama dari 7 – 13 November, dan alami masa depan kasut berjalan.

The Fresh Foam X 1080v13, tersedia dalam warna Starlight dengan Marine Blue, Black with White, Black with Blacktop, dan Gray Matter dengan Shadow Grey, kini dijual di semua kedai Baki Baru di Malaysia dan dalam talian di www.newbalance.com.my, dengan harga runcit yang dicadangkan sebanyak RM799.00.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI