Kerja keras yang dilakukan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia bagi menangani dan merawat dengan baik pesakit COVID-19 merupakan antara yang terbaik di dunia.
Selain cubicles, golongan gelandangan ini turut dibekalkan makanan enam kali sehari dan selimut.
Warganet meluahkan rasa terharu dan kagum dengan sekeping foto yang tular menyaksikan seorang anggota polis memakaikan topeng kepada warga emas.
Idea peniaga menjalankan servis pernghantaran dengan menggayakan kostum superhero menarik perhatian ramai.
Orang ramai yang ambil mudah mengenai ancaman jangkitan COVID-19 dengan sentiasa mengamalkan saranan kebersihan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
Masih belum terlambat untuk kita untuk merebut ganjaran pahala yang berlipat ganda dalam bulan Ramadan yang penuh barakah ini.
Siapa yang tidak bangga jika ayah kandung kita sangat sabar sehingga sanggup bertukang membuat meja lipat dari kederat dan titik peluhnya. Inilah yang dikongsikan oleh @yysella, menurutnya ayahnya telah membuat dirinya terpaku dan terkesima melihat kreativiti dan usaha ayahnya menyiapkan meja lipat tersebut. korang tengok lah abah aku buat meja lipat...
Pernah tak anda terfiki macam mana nak dapatkan gambar-gambar yang telah di edit seperti influencer terkenal?
sumbangan sultan johor
DYMM Sultan Johor Sultan Ibrahim Ibni Almarhum Sultan Iskandar berkenan mengurniakan kereta kepada 10 orang jururawat bertugas di Wad Diraja Hospital Sultanah Aminah.

Artikel Popular

Apa Itu Pre-Workout?

Memiliki tenaga yang berpanjangan semasa bersenam tak kira di kawasan beriadah, mauhupun di gym, adalah idalam setiap orang tak kira lelaki ataupun wanita.

Military Diet Untuk Mereka Yang Ingin Berat Badan Turun Dengan Cepat

Military Diet ni menggabungkan makanan yang berkalori rendah yang boleh mendapatkan hasil dalam masa 1 minggu. Diet ini boleh mengurangkan berat anda sehingga 5kg dalam masa..

Wajib Tonton, Filem Seram November 2018

Filem seram yang bakal menemui anda di pawagam November 2018 ini.

Tuah Lelaki Bangladesh Yang Berwajah Eksotik Berjaya Beraksi Di London Fashion Week

Tuah badan lelaki bernama Ramzan Miah, 25 ni baru je tiga bulan sertai agensi peragaan berasa sangat bertuah bila terpilih dalam acara yang prestij ini.

Cendawan Bantu Anjalkan Kulit

Mampu membantu menyelamatkan kulit anda dari selaran matahari (sunburn), mengekalkan keanjalan kulit, di samping membantu mencegah dari mendapat kanser kulit.

Asid Berlebihan, Mudah Kelihatan Tua

Kajian menunjukkan bahawa individu yang mempunyai kandungan asid yang tinggi di dalam badan mempunyai kadar penyembuhan yang lebih rendah jika diserang penyakit berbanding mereka yang mempunyai kandungan asid lebih rendah dalam badan.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: Hello. Cannot.