Tidak dinafikan ramai yang malu bila berdepan dengan masalah buasir berdarah. Masalah buasir berdarah ini akan menyebabkan pesakit rasa pedih sewaktu hendak membuang air besar, diikuti dengan keluarnya darah

Jangan anggap masalah buasir berdarah ini perkara remeh kerana ia boleh melarat jika anda tidak mencegahnya dari awal. Ramai yang malu untuk berjumpa dengan doktor, lantas menggunakan cara tradisional untuk merawat masalah buasir berdarah ini.

Bagi yang berdepan dengan masalah buasir berdarah ini, ada rawatan menggunakan bahan semula jadi yang boleh anda amalkan. Caranya dikongsikan oleh Ustaz Md Rosdi Hasan di Facebooknya.

Jom ikuti perkongsiannya.

IKLAN

BACA: Ramai Yang Tak Tahu Akan Khasiat Hebat Peria, Antaranya Boleh Rawat Buasir

CARA MERAWAT BUASIR BERDARAH

Tadi semasa di Masjid Negara saya di sapa oleh seseorang lelaki yang tidak dikenali katanya telah lama mencari saya sebab untuk merawat masalah buasir yang parah.
Melihat keadaannya memerlukan bantuan jadi saya pun merawat lelaki itu dengan doakan sebotol air agar penyakit buasir yang dideritainya itu cepat sembuh.

IKLAN

Jadi di sini saya nak mengajar bagaimana merawat penyakit buasir berdarah dengan cara mudah dan amat mustajab.

Rawat Buasir Berdarah Guna Peria Katak, Ustaz Ini Kongsi Cara Mudah & Mustajab!

IKLAN

Bahannya:

Tujuh biji buah peria katak

Caranya:

1. Peria tadi ditumbuk halus.
2. Kemudian masukkan ke dalam periuk dan masukkan setengah liter air.
3. Anda hendaklah merebus buah peria katak tadi sehingga menidih.
4. Selepas menidih, letak periuk di lantai rumah dan anda haruslah duduk dalam keadaan bercangkung dengan meletakkan periuk di tengah kelangkang (anda lakukan ia seperti bertangas).

Percayalah tak sampai seminggu sekiranya anda melakukan setiap hari tangasan dari wap peria katak, penyakit buasir anda akan sembuh sepenuhnya.

Gentleman semua dah baca MASKULIN?
Jangan ketinggalan sebab download dekat seeNI je senang.

KLIK DI SEENI