Sejak kebelakangan ini kerap kali kita mendengar tentang kematian melibatkan individu dikenali ramai meninggal dunia akibat serangan jantung. Semalam kita dikejutkan dengan pemergian Allayarham Ashraf Sinclair, seorang bintang dikenali ramai sebagai 'family man' meninggal dunia pada usia 40 tahun. Perkara seperti ini sebenarnya boleh berlaku kepada sesiapa sahaja walaupun seseorang itu...
Intermittent Fasting atau IF adalah kaedah diet yang memerlukan anda mengatur ...
ANTA sports memperkenalkan koleksi terkini sneakers Gordon Hayward di pasaran tempatan.
Jika anda mempunyai berat badan yang berlebihan dan ingin kurus ...
Gara-gara tertinggal beg galas di Universiti Northwestern Afrika Selatan ibu bapa kepada...
Jika anda baru atau sudah lama didiagnosis dengan masalah...
Sejak kebelakangan ini hand sanitizer sering habis di jual di pasaraya jika ada pun ...
Oleh kerana COVID-19 ini masih tidak mempunyai ubat dan penawar....
Jika ada ahli yang demam tu, pastikan keadaan rumah juga bebas dari kuman. Kalau tidak, satu keluarga boleh berjangkit.
Hand sanitizer yang berakohol seperti yang kita tau ciri-cirinya mudah terbakar dan tangkap api...

Artikel Popular

9 Punca Sperma Lemah, Patut La Ramai Lelaki Tak Subur Sekarang

Sperma lemah adalah salah satu faktor ketidaksuburan dan kemandulan bagi lelaki.

Makan Banyak Kalau Nak Kurus Cepat!

Apabila anda sedang berdiet, anda pasti akan makan makanan yang berkualiti dengan kuantiti yang diperlukan untuk makanan harian anda kan? Adakalanya anda akan makan sedikit berikutan daripada

4 Tip Mudah Deko Bilik Tidur Agar Lebih Romantik Ala Hotel 5 Bintang

Dekorasi boleh menjadi satu peranan penting dalam membangkitkan rasa romantis.

Kaedah Buang Bau Busuk Dalam Kereta Buat Penggemar Buah Durian

Tak kira tua muda, kalau dah namanya rakyat Malaysia tu, pasti gemar makan durian kan? Anda mungkin tahu bagaimana petua untuk hilangkan bau

Steve Jobs Kongsi 3 Tip Untuk Jadi Pekerja Bos Idamkan, Lepas Ni Tak Perlu...

Bekerja bukanlah hanya melunas tugas semata malah ia juga merupakan tanggungjawab dan ibadah juga .

15 Cara Termurah Kurangkan Ketagih Merokok

Sukar untuk berhenti merokok, jangan risau anda hanya perlu dekatkan diri dengan 15 benda ini sahaja. Sekurangnya anda cuba untuk berubah.

© Hakcipta Terpelihara Nu Ideaktiv Sdn Bhd • Dikendali Oleh Astro Group

error: